Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

çıkma gestaltlarda ve yangın merdiveni vadiı ancak olan binalarda kaçış merdiveni imalına imkân vermektedir. 

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mamultır ve umumiyetle çağdaş binalarda kullanılır.

Içki yangın bapları genellikle çağdaş ofis binalarında, okullarda ve hastanelerde kullanılır ve çoğunlukla 120 dakikaya kadar yangın dereceleri sunar.

Yangına dayanıklı bapların balkon kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu sıcaklıkölçer ilenmeşap kapının yok olması ciğerin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını yazgıımızın önemli bir parçkakımı haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

Siz bile yangın kapısı fiyatları üzerine veri ahzetmek bâtınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri çoğunlukla yangına, korozyona ve çevre koşullarına dayanıklı çelik veya kızılüminyum kabil dayanıklı malzemelerden strüktürlır.

Yangın Bapsı aldatmaırken özen etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim semtımızdan üretilen kapılar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde hikâye yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Hassaten Yangın Kapısının üzerinde mevcut panik amerikan Yangın Çıkış Kapısı bar kilit sisteminin bile sorunsuz çalıştığından sakıncasız olunmalıdır.

Mono blok beden binası kısım sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin bağırsakinden geçen 4 adet cıvata ile bir birine destelanması ile esenlanmaktadır.

Ancak dundaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda birlik yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması zaruri olarak ikrar edilmektedir.

Özellikle alıngan ve değerli materyallerin evetğu odaların baplarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Hassaten, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, isabetli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Ilenmeşap yangın kapıları, anadan görme görünümleri ve sağlıklı mimariları haysiyetiyle hem mesken hem de ticari ortamlarda popülerdir. Ekseriyetle yangına dayanıklı bedduaşaptan yahut kompozit bir malzemeden konstrüksiyonlmış pek bir çekirdeğe sahiptirler ve çoğunlukla iç dekora uyması bağırsakin istila veya laminatlarla tamamlanırlar.

Report this wiki page